Auto onderhoud


Autobedrijf Bakkenes, het adres voor onderhoud in Apeldoorn!

Auto onderhoud Apeldoorn, het regelmatig uitvoeren van onderhoud aan uw auto is zeer belangrijk voor zowel het behoud van de waarde als voor de veiligheid.

Wij zijn een merkonafhankelijke 'universele' garage en kunnen daarom voor alle automerken het onderhoud uitvoeren. Ook beschikken onze ervaren monteurs over de juiste kennis en de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Uw auto laten onderhouden kan aanvoelen als een ontmoedigende taak.

Of het nu gaat om het vervangen van de remmen, filters of de distributieriem. Bij Autobedrijf Bakkenes dus altijd aan het juiste adres voor onderhoud aan uw auto in Apeldoorn.

Wacht dus niet langer, schrijf uw auto onderhoud in Apeldoorn nu in ons agenda en geef uw auto de waardering die hij verdient.

Tenslotte kan auto onderhoud misschien prijzig zijn. Toch is het belangrijk om regelmatig auto onderhoud te plegen om uw auto soepel te laten rijden.

Het voordeel

Het auto onderhoud is een geweldige kans om al het noodzakelijke onderhoud voor uw auto in een keer verzorgd te krijgen. Tijdens een typische onderhoudsbeurt zal onze monteur de olie verversen, de remmen controleren en onder meer alle andere vloeistoffen controleren!

Door uw auto regelmatig te laten onderhouden, kunt u de levensduur van uw auto verlengen en dure reparaties in de toekomst vermijden.

Autobedrijf Bakkenes, uw vertrouwde adres

U weet misschien niet precies wat er wordt gedaan wanneer u de auto binnenbrengt, en u weet misschien niet zeker of er misbruik van u wordt gemaakt. Bij Autobedrijf Bakkenes in Apeldoorn bent u niet zomaar een nummer, maar een klant die wij waarderen.

We nemen de tijd voor u en beantwoorden al uw vragen. U krijgt bovendien altijd vooraf een prijsopgaaf van ons, ongeacht voor welke vorm van onderhoud u bij ons komt. Blijkt dat er tijdens de reparatie van uw auto dat er meerdere onderdelen vervangen moet worden? Dan gaat dit uiteraard altijd in overleg. U komt bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan.

Een Grote- of kleine onderhoudsbeurt, het vervangen van de distributieriem, het vervangen van de koppeling, het vervangen van de banden en ga zo maar door. In onze werkplaats maken wij het voor elkaar!

Zelf uw auto in onze werkplaats inplannen?

Zelf uw auto voor een APK, onderhoudsbeurt of reparatie inplannen binnen onze werkplaats in Apeldoorn? Geen probleem. Kiest u in onderstaand agenda een datum en tijd, geef aan waar u uw auto voor komt brengen en plan de afspraak in! Wanneer wij de afspraak binnen krijgen, geven wij hier nog een afspraakbevestiging voor. Simpeler wordt het niet.

Liever eerst een offerte?

Wilt u liever een offerte dan direct een afspraak? Dit is uiteraard ook mogelijk. Neemt u dan even contact met ons op, dan kan er makkelijker besproken worden wat u wilt dat er aan het voertuig gebeurd. Vervolgens kunnen wij nagaan hoe veel tijd wij er aan kwijt denken te zijn en wat de onderdelen eventueel kosten. Hierna kunnen wij u per e-mail een offerte sturen, uiteraard vrijblijvend!

Bevalt de offerte? Mooi, dan kunnen we de afspraak in gaan plannen!

  Afspraak maken

  Werkzaamheden (*verplicht)
  Datum (*verplicht)

  Auto informatie:

  Merk
  Model
  Bouwjaar
  Brandstof
  Cilinderinhoud
  Kilometerstand

  Klantgegevens:

  Voornaam (*verplicht)
  Achternaam (*verplicht)
  Postcode (*verplicht)
  Huisnummer (*verplicht)
  E-mailadres (*verplicht)
  Telefoonnummer (*verplicht)
  Opmerkingen