Werkplaats afspraak


Autobedrijf Bakkenes, de garage in Apeldoorn voor uw auto!

Uw auto onderhouden, voorzien van service, APK keuren of repareren. Bij Autobedrijf Bakkenes in Apeldoorn bent u altijd aan het juiste adres. In onze volledig ingerichte werkplaats wordt uw auto altijd door professionals met het juiste gereedschap onder handen genomen.

Garage in Apeldoorn, Autobedrijf Bakkenes

Het regelmatig laten onderhouden van uw auto is zeer belangrijk voor zowel het behoud van de waarde als voor de veiligheid. Wij zijn een merkonafhankelijke garage en kunnen daarom alle automerken onderhouden. Ook beschikken onze ervaren monteurs over de juiste kennis en de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Bij Autobedrijf Bakkenes bent u niet zomaar een nummer, maar een klant die we waarderen. We nemen de tijd voor u en beantwoorden al uw vragen. U krijgt bovendien altijd vooraf een prijsopgaaf van ons, ongeacht voor welke service u bij ons komt. Blijkt dat er tijdens de reparatie van uw auto dat er meerdere onderdelen vervangen moet worden? Dan gaat dit uiteraard altijd in overleg. U komt bij ons nooit voor onverwachte kosten te staan. Of het nu gaat om het vervangen van de remmen, filters of de distributieriem.  Dus u bent bij Autobedrijf Bakkenes in Apeldoorn aan het juiste adres voor onderhoud en reparaties. Een Grote- of kleine onderhoudsbeurt, het vervangen van de distributieriem, het vervangen van de koppeling, het vervangen van de banden en ga zo maar door. In onze werkplaats maken wij het voor elkaar!

Zelf uw auto in onze werkplaats inplannen?

Zelf uw auto voor een APK, onderhoudsbeurt of reparatie inplannen binnen onze werkplaats? Geen probleem. Kiest u in onderstaand agenda een datum en tijd, geef aan waar u uw auto voor komt brengen en plan de afspraak in! Wanneer wij de afspraak binnen krijgen, geven wij hier nog een afspraakbevestiging voor. Simpeler wordt het niet.

Liever eerst een offerte?

Wilt u liever een offerte dan direct een afspraak? Dit is uiteraard ook mogelijk. Neemt u dan even contact met ons op, dan kan er makkelijker besproken worden wat u wilt dat er aan het voertuig gebeurd. Vervolgens kunnen wij nagaan hoe veel tijd wij er aan kwijt denken te zijn en wat de onderdelen eventueel kosten. Hierna kunnen wij u per e-mail een offerte sturen, uiteraard vrijblijvend!

Bevalt de offerte? Mooi, dan kunnen we de afspraak in gaan plannen!

  Afspraak maken

  Werkzaamheden (*verplicht)
  Datum (*verplicht)

  Auto informatie:

  Merk
  Model
  Bouwjaar
  Brandstof
  Cilinderinhoud
  Kilometerstand

  Klantgegevens:

  Voornaam (*verplicht)
  Achternaam (*verplicht)
  Postcode (*verplicht)
  Huisnummer (*verplicht)
  E-mailadres (*verplicht)
  Telefoonnummer (*verplicht)
  Opmerkingen