Werkplaats afspraak


APK Keuren

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring. Dit is dan ook een (met uitzondering van nieuwe of oudere voertuigen) jaarlijks terugkerende gebeurtenis voor uw auto.
Autobedrijf Bakkenes is een officieel door de RDW erkend keuringsstation. APK keuren in Apeldoorn kan dan ook zeker bij ons. Wanneer u uw auto APK laat keuren bij ons, gaat dit als volgt te werk:

 • - U maakt een afspraak om uw auto APK te laten keuren bij Autobedrijf Bakkenes in Apeldoorn;
 • - Wij keuren uw auto voor de APK, is de auto goed? Dan melden wij deze direct af (er zit dan een nieuwe keuring op);
 • - Komen er adviespunten uit de APK keuring, dan leggen wij deze eerst aan u voor. Wij adviseren hierin altijd, maar het is aan u wat u hiermee doet. Veiligheid staat bij ons echter wel voorop.
 • - Blijkt uit de APK keuring dat er verplichte reparatiepunten aanwezig zijn, leggen wij deze aan u voor met het voorstel om dit voor u te repareren.

Uiteraard doen wij dit alles in overleg. U bepaalt zelf wat wij voor u repareren of wat u zelf repareert.

Onderhoud aan uw auto

Ook bent u bij Autobedrijf Bakkenes in Apeldoorn aan het juiste adres voor onderhoud en reparaties. Een Grote- of kleine onderhoudsbeurt, het vervangen van de distributieriem, het vervangen van de koppeling, het vervangen van de banden en ga zo maar door. Zo bent u bij er Autobedrijf Bakkenes altijd zeker van dat wij het voor u oplossen.

Zelf uw auto in onze werkplaats inplannen?

Zelf uw auto voor een APK of onderhoudsbeurt inplannen binnen onze werkplaats? Geen probleem. Kiest u in onderstaand agenda een datum en tijd, geef aan waar u uw auto voor komt brengen en plan de afspraak in! Wanneer wij de afspraak binnen krijgen, geven wij hier nog een afspraakbevestiging voor. Simpeler wordt het niet.

Liever eerst een offerte?

Wilt u liever een offerte dan direct een afspraak? Dit is uiteraard ook mogelijk. Neemt u dan even contact met ons op, dan kan er makkelijker besproken worden wat u wilt dat er aan het voertuig gebeurd. Vervolgens kunnen wij nagaan hoe veel tijd wij er aan kwijt denken te zijn en wat de onderdelen eventueel kosten. Hierna kunnen wij u per e-mail een offerte sturen, uiteraard vrijblijvend!

Bevalt de offerte? Mooi, dan kunnen we de afspraak in gaan plannen!

  Afspraak maken

  Werkzaamheden (*verplicht)
  Datum (*verplicht)

  Auto informatie:

  Merk
  Model
  Bouwjaar
  Brandstof
  Cilinderinhoud
  Kilometerstand

  Klantgegevens:

  Voornaam (*verplicht)
  Achternaam (*verplicht)
  E-mailadres (*verplicht)
  Telefoonnummer (*verplicht)
  Opmerkingen